Core Team

Iulia Manole - Executive Director & Nutritionist

Pasionată de educație și de nutriție, este director  al Asociației ABC-ul Nutriției, trainer autorizat internațional TUV și tehnician nutriționist. Crează și facilitează programe de training, ateliere și evenimente dedicate unui stil de viață sănătos și conștient. Atunci când realizezi cât de complex este organismul uman, cât de perfect funcționează și cât de mult rău îi poți face dacă nu îi acorzi atenție și grijă, atunci îți dai seama, începi să înveți și să perseverezi în a fi conștien.

Oana Marin - Project Coordinator & Educational Designer

Oana a găsit în contextul ABC-ul Nutriției acel mediu aproape ideal, care i-a permis să contribuie la crearea și creșterea unor inițiative ce pun accentul pe două dintre cele mai dragi chemări ale sale: sănătatea și educația. Având în spate peste 5 ani de zile de pasiune, conștiență și învățare continuă într-ale nutriției și stilului de viață sănătos și responsabil și alți 3 de explorare și mai apoi de specializare în diverse arii ale educației și învățării, Oana este trainer, coordonator de proiecte și designer de experiențe de învățaru pentru ABC-ul Nutriției încă din primele zile ale organizației noastre. Crede că educația continuă, pe parcursul întregii...

Iulia Mugescu - Health Specialist & Trainer

Iulia și-a început cariera în România și Austria, unde s-a concentrat pe educație nonformală. În prezent, Iulia este antreprenor și trainer în teme de nutriție și lifestyle în Europa, lucrând cu modele de la universități precum Wien Universität, Standford și Cambridge. În 2015, Iulia a ajutat la deschiderea Fundației BITONIC în Republica Moldova, unde peste 400 de copii participă la traininguri lunare pe teme de sănătate și nutriție.