Facilitatori

Anamaria Pirea - tehnician nutriționist

Este tehnician nutriționist și masterand la "Nutriție și remodelare corporală" în cadrul UNEFS București. Livrează ateliere de nutriție și stil de viață sănătos în companii și este trainer în cadrul proiectului "Ora de Nutriție în școli”. Anamaria și-a descoperit pasiunea pentru nutriție datorită impactului pozitiv pe care schimbarea stilului de viață și a atitudinii față de alimentație a avut-o asupra sănătății părinților ei. A deschis cabinetul “Nutriționistul meu” pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat.

Dr. Mihaela Frânculescu - Medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice

Și-a început cariera la Spitalul Județean Argeș, urmând apoi să colaboreze atât cu spitale de stat, cât și private. În prezent lucrează la Sanamed Hospital în București și are colaborări multiple ca lector în cadrul trainingurilor de profil, cercetător în proiecte clinice și redactor pentru reviste de specialitate.

Dr. Oana Parlițeanu - Medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice

Deși foarte vast întâlnită și căutată Nutriția este o specializare medicală în sine, astfel fiind extrem de complexă. Modalitatea de abordare a acestei specialități este la noi una completă, nu putem trata doar exteriorul, fără să ținem cont de interior. Plecând de la premisa  "mens sana in corpore sano", tratăm fizicul prin diete și sufletul prin abordarea holistică, deoarece de cele mai multe ori problemele legate de alimentație ascund în spatele lor suferințe ale sufletului dintre cele mai variate. Prin Nutriție putem menține un corp sănătos sau putem trata diverse afecțiuni, unele la care dieta poate fi chiar jumătate din...

Viorica Dragomir - Psiholog clinician specialist

Psiholog clinician specialist, psihoterapeut specialist în terapii cognitiv-comportamentale, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul clinic. Viorica s-a alaturat echipei “ABC-ul Nutritiei” si este pasionata de acest nou inceput. Își dorește să își dedice timpul și pasiunea spre binele copiilor și familiilor acestora. Îi place să surprinda în momente de viaţă înţelesuri care vin din relaţia noastră cu ceilalţi şi cu noi inşine, începând din momentul naşterii şi continuând pe întreg parcursul vieţii.

Mădălina Stoica - Farmacist

Farmacist, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București Făcând parte din domeniul medical, am realizat cât este de importantă adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, iar  aceasta este cu atât mai eficientă atunci când începem de mici. Îmi place foarte mult să lucrez în special cu cei mici, să îi fac curioși și să îi îndrum către obiceiuri sănătoase.