Testimoniale

Testimoniale părinți

Tema dezbătută a fost interesantă, atât pentru copii cât și pentru părinți. Informațiile au fost transmise copiilor pe înțelesul lor. Copiii au participat activ și cu foarte mare interes. Impactul se datorează felului în care cele două organizatoare au gestionat cele peste 2 ore de activitate, au fost foarte amabile, atente, au implicat fiecare copil, le-au reținut numele, jocurile au fost inspirate și la nivelul vârstei. Materialele folosite au fost explicite (piramida alimentelor s-a întipărit bine în memorie), de calitate; la gătit am avut toate condițiile/ustensilele necesare.

Testimonial HR Manager, Companie din domeniul Transport

Am ales acest proiect pentru că în opinia noastră este necesar să existe un echilibru între viața personală și profesională a angajaților. Cei de la ABC-ul Nutriției ne-au impresionat pentru că fac programe de nutriție pentru familie, copii; ne-am gândit din perspectiva părinților; poate facem ceva traininguri și pe această idee.

Testimonial Seeding Knowledge Foundation

Am cunoscut echipa ABC Nutriție când am demarat tema anului pentru programul Burse „Viitor prin educație” – sănătate și stil de viață echilibrat. Modulele pregătite de echipa ABC abordau etapizat aspectele privitoare la nutriție, într-un mod prietenos pentru copii. Veneau în întâmpinarea nevoii și dorinței noastre de a aduce în fața copiilor mai multe informații despre alimentație, stil de viață, combinații culinare fericite. Demersul fetelor este unul curajos, tema nutriției și a alimentației, fiind una tot mai prezentă în viețile noastre, dar destul de greu de implementat uneori, în lipsa unor sfaturi utile și practice.

Testimonial PR Manager, Companie din domeniul Pharma

Am avut placerea de a lucra cu ABC-ul Nutritiei in cadrul teambuilding-ului. Asteptarile nu erau foarte mari. Ne asteptam sa mancam in mare parte numai frunze si preconizam ca ne vom plictisi, stand sa urmarim o prezentare in Power-Point-interminabila. Bucuria a fost ca am rezonat din primele minute, fiind si noi o echipa tanara, venind oarecum din aceeasi business-sfera. Activitatile sunt interactive si chiar amuzante - am avut un treasure hunt la Castelul Bran, sesiuni de cooking la locatie. Aici un mare plus - am invatat sa facem gustari sanatoase si rapide pentru birou. Sunt creativi si inteligenti!